Paste de orez cu piept de rata in Wok Zepter

Ingrediente:
-piept de rata marinat 3 ore cu ghimbir, miere, usturoi, sos soia
-paste de orez
-1 lingura ulei masline
-2 linguri sos soia
-100ml lapte de cocos







Mod de preparare:
Pieptul de rata marinat se pune in vasul Zepter rece cu tot cu sosul marinat. Se acopera si se lasa pe flacara mica 10 minute.

Se intoarce pieptul de rata. Se lasa 10 minute.


Pastele de orez se inmoaie in apa rece 15 minute.



In vasul wok Zepter incins se pune 1 lingura ulei masline si se inclina vasul pentru ca uleiul sa ajunga pe peretii vasului.


Se adauga pastele de orez.



Se adauga 2 linguri de sos soia. Vasul nu se acopera si se lucreaza foarte repede amestecand.



Se adauga laptele de cocos.



Se opreste flacara. Pieptul de rata se taie felii si se pune peste pastele de orez. Se acopera pentru 2 minute.


Pofta buna!








Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Vizitator nou?
Iti place ce vezi? Te rog adauga un raspuns.
Multumesc pentru vizita.