
-2 felii branza Gorgonzola
-5 nuci maruntite
-ulei de masline O&CO
-1 fir ceapa verde
-1 catel usturoi zdobit
-sare si piper
-mix de frunze salata
-2 felii paine integrala
Feliile de paine se pun in vasul grill Zepter incins pana la zona rosie.
Feliile de paine prajite se fraca cu usturoiul zdrobit si se ung cu caviar de vinete Oliviers&Co.
Se adauga branza Gorgonzola si se aseaza in vasul grill Zepter incins pentru 3 minute pentru a se topi branza.
Se prepara salata din mix de funze de salata, se aduga flori de sare O&CO, otet de cirese O&CO si ulei de masline O&CO.

Feliile de paine se aseaza pe salata, se aduga ulei de masline O&CO si ceapa verde taiata fin.





Un comentariu :
Simona Iacob
Trimiteți un comentariu
Vizitator nou?
Iti place ce vezi? Te rog adauga un raspuns.
Multumesc pentru vizita.