Frigarui de pui in vas Zepter

Ingrediente:
-10 cuburi mici piept de pui
-1/4 ardei gras rosu
-1/4 ardei gras portocaliu
-1/4 ceapa de apa
-2 linguri zeama lamaie
-3 linguri sos soia
-2 catei usturoi
-sare
-piper



Mod de preparare:

Se marineaza pieptul de pui timp de 15 minute intr-un amestec de: sos soia, zeama lamaie, usturoi, sare si piper. Ardeiul si ceapa se taie patratele. Betele din lemn pentru frigarui se inmoaie 15 minute in apa.

Se infige in betele de frigarui carnea alternand cu ceapa si ardeiul. Se aseaza in vasul de frigere Zepter incins. Se acopera cu capacul. Se intorc frigaruile de 3-4 ori la interval de 3-4 minute.

Pofta buna!








Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Vizitator nou?
Iti place ce vezi? Te rog adauga un raspuns.
Multumesc pentru vizita.