
Ingrediente:
- 6 linguri de zahar
- 4 oua
- 150g zahar
- 2 plicuri zahar vanilat
- 400ml lapte caldut
- 1 praf sare
Nu vezi sa citesti detaliile retetei?
Ochelarii de citit pe care ii ai mereu cu tine si la indemana. Nu ii cauti niciodata - sunt mereu cu tine
Cumpara ochelarii THINOPTICS
Mod de preparare:
6 linguri de zahar se pun in vasul Zepter rece pe flacara mica. Se lasa fara capac sa se topeasca.
Cand zaharul s-a topit se inclina vasul Zepter si caramelul se distribuie uniform pe baza si peretii vasului. Se lasa la racit. Obligatoriu sa se raceasca complet vasul!
Ouale impreuna cu 150g zahar si zaharul vanilat se bat cu MixSy. Se toarna treptat laptele caldut si sarea. Se pun in vasul Zepter caramelizat.
Se acopera si se lasa pe focul mic pana indicatorul de control al temperaturii de pe capac ajunge in zona verde. Se ridica capacul si se sterge de condensul format in interior. Se acopera vasul, se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca.
In 15 minute a fost gata!
Pofta buna!


Se acopera si se lasa pe focul mic pana indicatorul de control al temperaturii de pe capac ajunge in zona verde. Se ridica capacul si se sterge de condensul format in interior. Se acopera vasul, se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca.


Niciun comentariu :
Trimiteți un comentariu
Vizitator nou?
Iti place ce vezi? Te rog adauga un raspuns.
Multumesc pentru vizita.